Látogatóink:
Az igényesség jegyében - HűSég kártya
Hiszem, hogy aki igényes, az mindig, minden körülmény között az! Vagy mégsem?
Hosszú pályfutásom során tapasztalom, hogy nyáron rengeteg a szépülni akaró vendég a szalonokban, de ahogy beköszöntenek az "emberes" hónapok, úgy ritkulnak a vendégek! Talán csappannak az igényeink? Hiszen a hűvös időszakokban a lábunkra ugyanakkora, sőt nagyobb gondot kellene fordítanunk, a hideg, a zárt cipő, benne a vastag(abb) zokni, a k-ző bakancsok (si, túra) megannyi kárt okozhatnak!
Szerencsére rengeteg a hévíz hazánkban, sok a wellness lehetőség, ahol remek hétvégi kikapcsolódásban lehet részünk, s ezt egyre többen meg is teszik! Úgy gondolom, hogy mindenki egyetért velem abban, hogy az igényesség nem szezon kérdése! Úgy gondolom továbbá, hogy a kitartás és a rendszeresség az mindig meghozza a maga gyümölcsét!
Ha lábunkat, kezünket rendszeresen ápoljuk, karbantartjuk, sikerül szépségét, egészségét megőrizni, az öregedés folyamatát lassítani, mindig ápoltak leszünk, nem érhet meglepetés semmilyen élethelyzetben! S ez jelenti azt, hogy nemcsak annak tűnünk, hanem azok is vagyunk: igényesek!
Ezt megkönnyítendő, hiszen a jót megszokni könnyű, minden kedves vendégemnek figyelmébe ajánlom a hűs napokra szóló HűSÉG kártyát.
Igényeljen
HűSÉG
Kártyát!
Nem titkolt szándékom az, hogy megoldást találjon végre a szakma - aminek régi szerelmese vagyok -a hűs napok gyérebb forgalmára, s különösen fontos a szépre, jóra, igényességre való buzdítás, ösztönzés. Merem remélni, hogy nagyon sokan élnek majd Önök közül ezzel a lehetőséggel, hiszen a cél közös, mindenki jól jár!

Ne feledjék: Ápolt láb - jó közérzet!
Ajándék kártya:
Születésnapra, névnapra, vagy bármikor, ha örömet akar szerezni szeretteinek, barátainak, ajándékozzon jó közérzetet az igényes ajándékkártyával!


Copyright 2010-2012. mesterpedikur.hu || Weblap karbantartás: Webmedia Hungary || Designed: Szabó András